понедельник, 22 декабря 2014 г.

Змістовий модуль 3. Господарська культура українців.


Господарська культура українців.


Тема 1. Традиційна народна кулінарія. Особливості харчування у пісні й скоромні дні.















Тема 2. Громада і громадський побут українців. Традиційні види господарської діяльності.















Тема 3. Народні промисли. Народне прикладне мистецтво.

Етнокомплекс



Музеї:Полтавський краєзнавчий музей

Міні - музей "Українська оселя"

Національний музей народної архітектури та побуту України

Завдання для студентів, що навчаються за індивідуальною формою:
1. Охарактеризуйте основні галузі господарства й заняття українців.
2. Складіть 10 тестів з теми "Народні ремесла"
3. Укомплектуйте термінологічний словник "Українська кулінарія" (не меньше 20 термінів)

Форма контролю: наявність виконаних завдань у зошиті.




Комментариев нет:

Отправить комментарий